Sunday, September 13, 2009

::SANAH HILWAH YA LAILUN JAMIL::


~gmbar yg sengaja digelapkan utk menambah kemisterian lailun jamil..hahaha..~

Sanah hilwah ya lailun jamil:)
Arini 14 september waktu Malaysia la..adalah hari yg spesel utk salah seorang sahabat baikku..cik lailun jamil a.k.a khadijah rasyidah.. (sila terharu sebab aku wat posting spesel utk mu ni) hepi besday my dear lovely fren..meh aku nyanyi skit..

Hepi besday to you..
U was born in the zoo
Like a monkey and kangaroo..
Hepi besday to you..(bunyi tepukan gemuruh)

Meh aku describe sikit pasal budak beringus nih..haha..ekceli aku baru je baek ngan budak sorang ni sejak thanawi 2 kot..tahun 2004..sblm tu aku mmg xkawan la ngan budak2 baru ni..almaklumla…saye kan budak lame..hahahha..sungguh sombong saye waktu itu..then lame2 sekelas mule la baek ngan die..wktu tu xrapat sgt jgk..dekat last2 nk buat majlis akhir tahun tu baru betul2 baek kot..beliau kan penolong kelas yg berdedikasi..haha..dulu xsilap kami pakat panggil beliau mak..sebab gaye die cakap macam la ibu2…keibuan sgh shbt aku ni sorang..aku ni kanak-kanak ribena..xde gaye mak2 langsung..:)
Then naek thanawi 3 betul2 jadi kamceng ngan beliau..aku pon xtau cmne tetibe aku boleh tersangat la kamceng sehinggakan mmg xleh nk berpisah ngan makhluk ni sorang..kalau die balik mmg aku betul2 rase sunyi la..huhu..kekamcengan kami membuatkan beliau ini sanggup berpindah ke bilik aku disebabkan mmg dah mcm die penghuni bilik aku dah..mungkin die dah lupe alamat bilik sendiri kot..hahaha..aku laen blok ngan die..so..die mai melepak bilik aku yg xberape nak ramai makhluk tuh..bilik exco la kekunonnye..mmg xramai..last2… aku kate ‘mu mai pindah bilik aku terus la..senang..’ selepas itu mmg beliau mengotakan kata2 tersebut dan pindah ke bilikku terus…hahaha..suke ati je..:)
Aku rase tabiat jiwang la yg menyatukan hati-hati kami nih..sbb katil aku mmg dekat tingkap..so kalau hujan mmg nampak sweet n sayu sgt kat ctu..perghh..kami akan layan jiwang 2 orang kat ctu..ntah ape2 la..ni apesal detail sgt ni??? Oke..oke..ringkaskan..ape part yg paling aku igt bile kwn ngan makhluk pelik sorang ni?? Die pernah tanye aku ‘mu syg dok aku?’ aku tentulah jawab ‘dok’ aku kan pemalu. Tetibe je die menangis..hadeh…die igt aku xsyg die ke? Hapee daa…jgn la tanye soalan pelik2 sgt..complicated aku nk jwb tau! Now I’m realized that if we love somebody we must tell her..sebab Nabi pon cakap kan..kene cakap lau sayang saudara kita…
Sekarang? Kami terpisah dengan jarak..beliau sambung study kat perlembahan nil sane..aku? op cozlah mak aku xbagi blajar jauh2..aku sendiri pon maybe xkuat nk study jauh2..so..aku di UKM..dia di Mesir..tapi aku xpernah rase pon macam kami jauh..sebab? hampir setiap hari aku boleh cakap aku chating ngan die..kan dah kan?? So..eberiting selalu citer...walaupun aku tinggal sorang je sambung study kat ukm ni..i’m still xrase sorang..haha..ape yang sweet, time taun lepas mase dia balik mesia, beliau telah melepakkan diri kat UKM selama 2 minggu..so..kami berdating la kalau ade mase..sbb time ni aku cbuk ngan kuliah jugak..tp kebetulan ade pesta konvo kat ukm..ade la tempat nak jalan2.(ade insiden best time pesta konvo yg akn dikenang smpai mati..: )).pergi the mines naek bot..huh..romantik la kunon2nye..okelah..panjang2 nanti tensen orang duk bace...ekceli posting ni aku nak jelaskan betapa aku sangat sayangkan sahabatku yang bernama khadijah rasyidah..walaupun aku xleh duk dekat ngan beliau..tapi die tetap besfren aku smpai akhirat..i.Allah sampai syurga..banyak yang aku belajar tentang kehidupan dan kasih sayang daripada beliau..bagi aku..beliau sgt istimewa(bukan cacat oke?haha) ingatlah…kalau semua orang kat dunie ni benci or pulau or xsuke or anything yg negatif pasal kamu…aku tetap sayangkan kamu! dan akhir kalam…aku tuju lagu ni untukmu..spesel punyerr..

Selamat ulang tahun sayang-imran ajmain
Yang tulus ikhlas
Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Walau hanya dengan dakapan di angin lalu

Yang selalu memberi
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa

Aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
Dan leburkan saja serpihan calar derita

Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita 'kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan

Aku hanya inginkan engkau setia
Kerana setia yang mencipta bahagiamu

Doaku buatmu semoga sentiasa dicintai Allah dan RasulNya, semoga amalan seiring usia, semoga Allah sentiasa menjagamu, semoga kita bertemu lagi, dan paling best..semoga cepat kawen oke..hehe..terimelah kek besday dan hadiah yg aku xtercapai nak bg ke mu novel surat ungu untuk nuha ni..anggap buleh dh je la ek..huhu:)


5 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

awek mesir a.k.a lailun jamil

1527
waa..terharunye diri ini.satu entry khusus utk wish waumul maulid bitaie ana (paka bahasa ami skek)..sungguh terharu. erm, nk mtak lagu setia seorang isteri by wildan aci x? kehkehkeh.. ade k patut... xpela.ku tujukan lagu Persahabatan by Saujana utkmu. Ketahuilah, selagi nyawa dikandung badan kutetap mengingatimu selama2nya. moga2 anak-anak n cucu-cucu aku pn bestfren ng anak2 n cucu2 mg..hahaha.baru xleh pisoh gt..

ehsas jaded said...

ha..tau pun terharu..wahahaha..apekehenye lagu setia seorang isteri..adop kaitang lgsung..kurang2 lagu tiga kupang jadi doh..(ape kaitan?)oloh..anok cucu aku malah dh v saing ngan anok mu..byk virus kekgi..wahahaahaha..bereh2..seluruh keturunan jadi besfren:)

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

飯糰夾蛋Karen said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社