Sunday, February 7, 2010

kem bina insan murabbi...best!

assalamualaikum,,sihat semua?? oh,,,sgt2 rindu same blog,,huhu,,

i wanna bAZZI
i wanna BEST
bazzi the best
bazzi the best
bazzi the best!(trademark juare...biase la...hehehe)

sape2 yang dengki dengan trademark kump bazzi boleh kontek aku oke?? kite diskus dekat BBB tomyam..hehe,,alhamdulillah,,semuanya telah selesai..dengan baek jugak aku kira,,,2-7 februari aku dan kwn2 kump A join kem ni kat pangkor..mula2 sgt2 cuak..kene train macam askar...adehh...nak nangis betol rasenye!

okeh..kita crite pglaman pulak,,,mula2 abseiling..hurmm...alhamdulillah oke je kot,, sronok pulak tergantung2 kat atas bukit tu,,hahaha,,mujur aku xde penyakit gayat..kire okelah,, then jungle tracking,,best jugak,,,part paling best bile kami kene nyanyi lagu dalam hutan ramai2,,,so..sweett!

snorkelling!! argghh,,,,xleh ingat betul la,,sempat jugak aku n kwn2 kene hanyut ngan air..mmg gabra giler time tu..yg paling kesian dekat nad,,dia paling jauh kene bwk air,,,mmg igt mati betul time tu!luka abis tangan kene ngan batu2 tajam.berdarah dan dalam betul luka,,,.sakitt!! cover lagi time tu...sampai dekat khemah baru nangis sorang2..hahaha..call mak..smbung nangis lagi..kene marah ngan mak sbb maen air....(dah wajib nk buat mcm mane) pastu aku dah malas nk join snokelling yg betul2 punye,,takut terpegang org yg bkn mahram..tak sanggup!

perkhemahan malam....ngeri,,,but still sweet,,sbb ade kwn si dayah ni teman kami~ keesokan harinya barulah kami tau bahawa tmpat tu keras n bdk tu teman sbb bimbangkan kami~ alhamdulillah...tiada apa2 yg berlaku..balik dlm keadaan selamat!

malam kebudayaan! cuak gile!! ade ke patut bdk2 kump aku bg watak utama jugak la kot lam crite tu....kemaen aku dah menyorok nyorokkan diri,,,,malu gile weii~ jadi cikgu fatimah gtu,,,hahaha,,,yang paling tak tahan kumpulan kami menang! yeehaa....bazzi the best!

banyak cerita sbnrnye,,tapi ringkaskan jelah,,gambar2 aku upload kemudian,,aku xbwk kamera,,so,, tumpang kamera orang jelah,,hehe,,,baru aku sedar,,,aku sayang jugak dgn budak2 PIPAQ ni..huhuhu....sblm ni xde ape yg merapatkan kami,,,bile dah dalam satu program,,betul2 best! mujur sempat jugak melakar kenangan ngan kwn2 sblm grad..
kawan2 PIPAQ.....SAYA BETUL2 SAYANG KAMU SEMUA! TAKE CARE N SEMOGA IKATAN UKHUWAH INI BERKEKALAN~ trima kasih atas pengalaman indah ini!