Thursday, August 5, 2010

cerita temuduga.

assalamualaikum.

hehehehe....rajin gile skrg nih berblogging....kan aku dah cakap...semakin banyak tekanan semakin rajin aku menulis.haahaaha...berkadar terus!tulah...orang suke bercerite, tapi xtau nk cerite kat sape...takut orang muak pulak kan...so...aku bercerita pada encik blog ku sayang yg sgt setia dan penyayang makhluknya...wakaka..

semalam, bertolak pukul 4 pagi.dahla xleh tido, then sampai sane tepat2 pukul lapan. kalut gile masuk dewan nak exam insak.tp buat2 cool jelah..tp alhamdulillah, sempat tarik nafas.dia buat ujian tu 2 sesi.sempat la aku sembang-sembang dulu ngan kengkawan bile sampai sane.

then abis ujian insak.penyelia tu cek ape yang patut ade dalam fail kami lah untuk diintebiu.ade ke aku boleh lupe yg paling penting nk fotostat ic dan sijil2 salinan.nak pengsan la jugak time tu.sebab org laen lupe pengesahan senat n surat beranak, aku boleh lupe mende simple tuh.

dalam hati macam nk gugur je jantung.tp wat rilex je dulu.pergi tgk giliran.Alhamdulillah.ade mase!fuh....cepat2 pergi fotostat semue2 tuh then rembat je sain pengetua sekolah tmpat aku intebiu tuh.Alhamdulillah.alhamdulillah.
Allah jualah tempat bergantung.

interbiu oke je...ntah...xkene tye banyak pom.i.Allah oke je kot.

ya Allah, kenape sejak akhir-akhir ni aku sensitif sgt? aku sensitif atau apekah? hurm............xbest langsung la macam ni.kembalikan aku yg dulu.sob sob...T.T

xsemangat langsung nk berkonvo sbnrnye.tp demi meraikan, ku semangatkan jua diri ini.oh...meraikan famili yg sgt excited.huhu...aku perlu semangat lebih dr diorang!yeah!aja-aja fighting..

2 comments:

ANIEMZ said...

izzah, mu praktikal dulu kat SMK putrajaya presint 14 (1) tu ke? gila canggih skolh tu.. terpegun ambe.. haha.. siap ade lif lagi dlm skolah..budak2 naik turun dgn lif, ambe jugak la duk naik turun dgn tangga.. haha.. nak exercise kan, biar naik tangga sapa tingkat 3 pun..

mu interview mane? blh la mu lupe nak fotostat.. tp tak pe, lupe fotostat lebih baik dari lupe nak bawak dokumen asal.. yg tak bawak dokumen asal lagi la, cancel terus interview.. kene isi borang pulak la bulan 9 ni..

ehsas jaded said...

aniem..hehe...aku praktikal presint 16(1)...tapi skoloh lebih kurang mcm presint 14 jugop la...aku pon terpegun...huhuhu....

intebiu skoloh pengkalan chepa, klantan...tulah...ramai gop crite kene rejek terus.aku pon debo kejap..hurm...seroh jelah rejeki mane...gud luck mama aniem! xsabou nk tgk baby mu!=)